1:a advent

sitter hemma och väntar på julia och pernille som ska komma hitt !
cya
'








kom nyss hem ..

kom nyss hem från borås , är sjukt trött med tanke på att min älskade farbror bertil kom och väckte oss en anning för tidigt imorse ! nu när jag kom hem packar jag upp alla kläder som jag har tjänat i helgen( får kläder på mitt jobb istället för pengar ) ser jag att det är sjukt mycket . jag har ju iallafall inte bara plockat kläder till mig utan också till kompisar och släkt ! awesome! jag jobbade ju på en utförsjälning med märkeskläder var helt sjukt mycket folk där ! vi fick nog ihop 500 000 på ett ungefär , det var ganska sjukt att se människor bete sig som djur bara för kläder . veck typ 400 jeans och efter 5 min var allt en enda röra igen .. kändes ganska menningslöst men men det var lätt värt det ! fick så sjukt mycket kläder iallafall. blev riktigt nöjd över vissa saker , hittade massa söta tröjor några t-shirts tre par skor några jeans tofflor och skärp. helt underbart med helt nya kläder i garderoben .
men nu ska jag hoppa in i dushen och fräsha upp mig lite granna !
cya



chill fredag..

idag har jag bara tagit det lungt , efter skolan drog jag pernille och julia hem till pernille sen ner till stan.
men nu är jag hemma med mamma och åsa  vi ska nog snart kolla på en film tror jag..
men jag får ju gå och lägga mig ganska tidigt med tanke på att jag ska upp klockan 7 imon ! blir nog grymt att gå upp så tidigt sen sitta i en bil i en timme sen stå i en kall lagerlokal och jobba hela helgen ! Helgen is going to be awesome! Men det positiva är att jag får massa kläder och saker ! det är faktiskt värt det , lätt! jag hade tänkt och ta kort på mina nya kläder men det får nog bli på söndag när jag kommer hem från borås eller möjligtvis i borås , om jag får tillgång till en dator där så att jag kan blogga vet jag inte .. Nej nu ska jag nog på med ragg sockarna och flisse tröjan och sjunka ner i soffan med en kopp varmt te och en film , helt mindblowing alltså! :)
cya



Utförsjälning i borås..

idaghar jag först varit i skolan men sen hämtade mamma mig och vi åkte till borås där har vi varit hel kvällen och plockat kläder(gratis!) och jobbat lite.. jag ska jobba på utförsjälningen på lördag och söndag då ska jag också sova i borås hos mina kusiner ! Underbart med massa nya kläder hittade ett par skit snygga blusar ett par fina skor och massa annat ;) så nu har jag mamma maja och åsa modevisning med nya kläder ;) kommer nog in lite bilder på kläderna senare  framåt ! tills dess får ni väll hålla koll på min outfit ;)
cya


mike posner


onsdag

idag har jag först varit i skolan sen hämtade mamma mig i skolan så åkte vi till glashyttan ! mysigt satt och pluggade där ett tag sen drog vi hem . jag sitter och kollar lite på datorn skulle igentligen gått på konfan idag men orkade inte det. får bli nästa gång ! ikväll blir det att kolla på den nya serien " maria wern" . den kanske är bra går på 4:an kl.21.00 ...
cya



Du var värd något bättre.

Hemska saker händer men att de händer dig och nu också . kan inte förstå att det är sant.. sånt här får bara inte hända . kommer sakna dig! Minnerna från i sommras med dig är guld . beklagar verkligen sorgen . <3

R.i.p . Martin cadenius


Dagens outfit

Ska till tandläkaren 8.30 så slipper första lektionen i skolan gett !


dagens outfit:

kofta: hm

jeans: gina tricot

linne : gina tricot

skärp: pepe jeans london



Borås i helgen.

ikväll har jag kollat på tv dushat och pluggat :) wonderful! har typ 112 glosor tills på torsdag i franska ..
alla siffror mellan 1-100 sen alla månader allt ska stavas och utalas rätt :O helt sick , men så är det ! ser bara fram imot helgen när jag ska åka upp till borås och jobba. Jag ska jobba för min farbror på en utförsjälning med märkes kläder, jag jobbar 9-16 fre-sön för det får jag ta 10 plagg på torsdagen sen små plocka resten av dagarna (guld! ) konstigt att jag ser fram emot det eller ? nej ! Längtar något så sjukt ska bli as nice ... sen kommer en kompis från stockholm och jobbar också ! :) blir en guld helg! Nu ska jag sätta mig i min stora sköna soffa utan skolböcker med ballerina och varm choklad och kolla gotesco!
cya

Gammal bild på mig och mamma ! är vi lika eller ?

22november

Nu sitter jag i skolan med sanna och andreas jag pluggar på min svenska redovisning och dom .. vet inte riktigt vad dom gör. sen ska jag hem till pappa .. hade bara lust att göra ett inlägg men har tyväär inte tid att skriva så mycket mer ! Har så sjukt mycket i skolan nu !
andreas grega räddar min dag !




 


@ Badet..

Snart ska jag hoppa in i badet med en tidning och lite glögg så sjukt skönt . fryser något så sjukt! det var kallt på biografen tror jag , harry potter var föresten jätte bra ! lite drygt slut men det var man ju förbered på.
cya! grymma andreas grega nedan:)



at Julias place

jag tobbe simon lukas julia och pernille har sovit hos julia .. blev väll kanske inte så mycket sömn , men kul har vi iallafall haft ;) sen ska jag på bio med mamma maja och nisse . harry potter! får vi se om den är bra eller inte. men just nu ska vi chilla ett tag till hemma hos julia :) med tanke på att tobbe har fastnat på toan så lär det ju inte bli snart  som vi drar härifrån:) cya



Nu saknar man inte sommarn . nejnej inget alls detta ser inte skönt ut alls.kallt och slask ska det vara jaja såklart!( saknar sommaren !).



Det är ju snö ute...

hej bloggen idag ska jag pernille julia simon och lukas åka till göteborg jag ska hämta tillbaka min mobil och lämna tillbaka denna skit mobil som jag har nu , gött! sen ska vi dra till jul på liseberg .sjukt mysigt att åka ditt nu när det är snö och så kommer vi typ ditt när det är mörkt också , perfect! Får väll se vad som mer händer men senare ikväll ska vi sova hos biffen också ;) nu sitter jag med pyjamas och vaknade precis , ska nog ta det lungt nu på morgonen för vårat tåg går inte förens kl. 3 ungefär... Tror jag ska kolla lite gossip girl faktiskt !  Awesome! cya

Om man inte vet ...

om man inte vet vem det är är denna låten faktiskt grym ! gillar inte justin bieber annars men lyssna på denna låten ! han är ju faktiskt ganska bra

Onsdag..

Jag sitter här och äter kola som jag pernille julia gjorde innan helt underbart god var den iallafall! Annars idag har jag först varit nere på stan för att julia skulle göra några ärenden sen drog vi hem till mig och bakade , men nu har dom dratt så nu är det bara jag och min bror hemma ... snart ska jag hoppa in i dushen för i skolan så hade vi friluftsliv och byggde vindskydd och gjorde brasor ( håret luktar ju inte tårta) , våran grupp gjorde ju lätt snygggast ;)
fast elden tog ett tag att få igång men vi fick reda på att några hade fuskad med tändare men men ..
imorgon börjar jag kl. 08.20 sjukt jobbigt får nog gå och lägga mig snart för att orka ! Grymt jobbigt att jag redan är skoltrött, men vi har ganska mycket nu så det är kanske inte så konstigt.
no-prov : fredag
matteläxa: fredag
engelska läxa: till imorgon :o
sen kommer jag inte på så mycket mer men det känns ju sjukt jobbigt ! Aja det är bara att bita ihop till jullovet antar jag. sitter och små kollar lite på bonde söker fru nu . alltså det är helt sjukt att man ställer upp i såna program !
Hade aldrig gjort det.. nu måste jag dusha sen sova eller tror jag kollar ett avsnitt scrubs först ;)
cya



sitter och har so..

jag sitter inne på lektion och har so ganska tråkigt faktiskt menmen... Vi skriver om olika sillsorter haha!
är så grymt trött så har lite svårt att vara koncentrerad , nej men  nu måste jag faktiskt fortsätta med mitt framgångsrika skolarbete!
cya



Tog en bild som jag hade lagt upp för på skolansdatorer har jag ju inga bilder ..



Tisdag..

Idag har jag varit med julia på stan , vi gick runt och kollade lite jag hittade en snygg tröja på hm som min mamma köpte till mig ! Sen drog vi och käkade på murrietas ( taco stället i stan) julia fick igentligen inte äta tacos men hon vart så sugen så vi var busiga o gjorde det ;) nu sitter jag hemma med familjen och tar det lungt tror faktiskt jag ska hoppa i ett varmt och mysigt bad , Det känner jag för nu ! fast nu måste jag kolla lite gossip girl också ! make my day ! cya!



morning !

hej hann aldrig blogga igår så gör ett inläg idag istället :) igår var jag med pernille hela dagen ( efter skolan alltså) vi gjorde inte så mycket vi tog det lungt snackade norska hela kvällen.. vi skulle gått på wic matchen men vi skett i det , inte lika kul som att flumma runt lite bara! nu ska jag snart dra till skolan men sitter i min sovtröja för att jag väntar på att min riktiga tröja ska torka , sen får vi hoppas att mamma kan skutsa mig orkar inte cykla idag :O
cya




15november

Idag är det 15: onde november och jag har varit i skolan men nu är jag och sanna hemma och äter hos mig.kinamat blir det för min del iallafall !
sen ska vi ha idrott jag tror vi ska spela innebandy eller något -.-
sen idag vet jag inte vad som händer vi får väll se ...
cya



Fars dag! 14 november..

Idag har jag varit med min kära far hela dagen :) var hemma hos honom där therese och milla också var ( super mysigt !) hade en grym dag älskar farsan! vi bara tog det lungt och var hemma hela dagen man orkar inte så mycket mer i detta trista väder faktiskt . nu ska jag sätta mig och kolla beck . precis som vanligt .föresten var festen igår  grym men man kan väll inte ha något annat än skit kul med pernille pedersen & julia (biffen) lyngfelt ! Awesome!
cya




taggar!

snart kommer mammis hitt och skutsar oss till festen :) helt mind-blowing! så vi taggar nu !!









mee:)







Saturday!

vaknade hemma hos julia med dom underbaraste pernille och julia :) nu har vi dushat lite i tur och ordning sen ska vi väll kanske dra ner på stan och käka något ! Sen ikväll blir det pardeyyy! men först taggning med julia pernille och lovisa :D detblir nog grymmt misstänker jag ;)





Fredagsmys var ordet!

nu ska jag snart ta bussen till stan för att åka hem till pappa med julia och pernille dom tar med film och vi langar sjuka fredagsmyset ! min lilla kära syster är där också(såklart) har längtat efter henne :)
ha det bra och glöm inte att det är fredag då ska man ta det lungt ! särskilt i detta gråa väder!
cya!




Afternoon!

Sitter hemma med min kära dator och lyssnar musik pluggar och kollar kläder på internet. hittar ganska mycket fint på nätet faktiskt... Gör min matte läxa som ska in imon och pluggar på no:n som också är imorgon (y) inte kul..
borde göra en prioriterings lista över saker som är viktiga och måste göra och sen saker som jag väll mer gör för att det är kul. tror jag gör en nu ! men då gör jag den framför läxorna , då prioriterar jag vell fel igen?
men men nu när jag ändå bloggar så why not !
Göra skolarbetet som jag har kvar hemma!√


Städa mitt rum, få ordning på alla mina kläder!√


Träffa kompisar ( fast det kan man klämma in lite överallt) ! √


Jobba i hyttan mer på helger ! √


Aldrig någonsin sätta en plattång i mitt redan så tunna och slitna hår ! √





 

 

 




 

 

 

 


elfteoktober...

8.20 komma till skolan . 14.40 sluta skolan . hem och dusha och hinna gå ut med hund . 15.40 hämtar mamma mig och vi drar på utvecklingssamtal . sen ska jag vara med julia och pernille sen måste jag komma hem hyfsat tidigt för att hinna plugga no och göra matte läxa , stressigt schema ! Men nu kör vi !

2cool4s....

nu drar jag snart till skolan igen :) vaknade vid 7 och är nog ganska pigg nu faktiskt. grymt ! får skuts av mamma så det är ganska lungt faktiskt, ska nog sitta och lyssna på denna underbara låt av daniel ray adams ett tag också (y)
cya

'

A new wardrobe...

lite nya kläder beställda:
moncler jacka , den är skit snygg på .
ny murberry väska!
och ett par miss sixty jeans :)
Bara så ni vet beställer av en kompis som ska till thailand , så shoppar billigt också ;)
så är det utförsjälning i borås snart också . awesome ! blir lite av en ny garderob nu !
cya , ska checka mer kläder...

Plugg...

"Isofon betyder lika hörselintryck, och används för att beskriva sambandet mellan den ljudnivå som vid olika frekvens ger samma intryck av ljudstyrka. Detta åskådliggörs vanligtvis med kurvor, så kallade isofonkurvor och ibland Fletcher-Munsonkurvor, vilka bildar ett Fletcher-Munsondiagram. (Data från de ursprungliga mätningarna av Fletcher och Munson används dock inte längre.)"
Det är inte alls svårt .. nej nej .. detta lär man sig på två sek! sitter och pluggar på hörseln och örats delar.
ganska lätt som ni ser. ska nog faktiskt gå och lägga mig snart igen, jag kommer vara grymt pigg imorgon :) Awesome!
imorgon blir det skolan sen kvart samtal kl. 4 . vi får väll se vad som händer efter det . taggar helgen nu då det händer några riktigt roliga saker faktiskt . Någon mer än jag som längtar efter snön nu ?
aja nu måste jag fortsätta mitt pluggande, Cya!
your the one who makes me wanna go up every morning.





xoxo Gossip girl

tror jag tar en power napp snart men först ! Gossip girl;)
I know you love it !

Är förkyld..

ligger hemma och är förkyld :P inte kul.. idag får jag väll kolla film och typ sova eller något, skönt att slippa simhallen idag iallafall . okej jag kan erkänna att det är väldigt skönt att sova av sig lite nu !
kollar lite kläder på internet också ;)
ska ha:


ett pat sjukt snygga uggs , ska köpas !
vill ha :


Jag har gått och fullkomligt kärat ner mig i dessa boots ! synd bara att dom är så rackans dyra 2795 kostar dom :O




whats wrong ?

julia var här innan sen drog vi hem till pernille :) där hände det lite underliga saker må jag säga ;) men men så är det ! bland annat så övade vi på ett uppträdande , ganska så riktigt underbart coolt faktiskt ;)
nu sitter jag vid datorn och typ somnar nästan ska nog ta mig en tupplur nu det är ju trotsallt skola imon , inte sant ...good night ! cya










Jag ser det snöar...

Shitt vaknar och kollar ut på min balkong då ligger det fullt med snö där ! så jävla fint är det när det ligger ett tunt lager med vitt snö på marken :) men nu ska jag komma till skolan i detta väder också . mamma får nog ta och skutsa mig idag ;)
säger bara en sak , i sånt här väder vill man ha jul också !

My dear little sister !

Min lilla underbara milla hon är nog den gulligaste lilla systern/bebisen som finns ! är inte allt för gnällig utan oftast glad , så underbart söt också . älskar henne verkligen ! kolla själva så söt hon är !
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

sjundenovember

Nu kom ja nyss hem från skolan, det var ganska lugn dag vi hade ingen sista lektion för läraren var sjuk så då passar jag på att dra mig till stan för att möta upp systern min :) ska kolla lite på stan sen hem till min kära far och äta middag . ikväll kanske jag ska träffa julia pernille lukas leo tobbe & simon :) vi får se !
cya

vänta !? vilken tröja ska jag ha på mig?
1:


2.






skola imon och...

Imorgon är det skola och jag är nog så otaggad man kan bli, ska bli så sjukt jobbigt att gå upp kl.7 ...
Aja bara att bita ihop och ta dagen som den kommer. igår hade vi iallafall sjukt jävla kul , vi var typ mitt ute i ingenstans på en fest... det var ganska mycket folk. sjukt många man inte kände så fick mig lite nya kontakter ;)
Förut var jag hos julia med pernille också vi dansade och flumma hittade en sjukt grym dans !  Blir party tricket ! sen drog vi hem till mig  men nu har dom åkt hem:)..  Ikväll ska jag nog ta en snabb dush sen sätta mig och kolla "wallander" .
snygga tjejorna! pardeyy

gästblogg - lyngfelt.blogg.se

Jag tar och langar en liten gästblogg nu på kvällen.
Kom nyss hem ifrån festen, var en riktigt rolig kväll!
Nu börjar det bli dags att krypa till sängs för mig och sally, så jäkla skönt att få sova (a)
nattinatti sötnosar♥




It´s saturday...

Idag är det lördag och jag har humöret uppe;) julia åkte nyss till göteborg för att äta med sin släkt så då ringer jag och väcker pernille lite smått ;) behöver planera dagen lite , jag och pernille ska vara och ta det lungt på dagen sen blir de pardeyy!
Jag julia & pernille , tagga kvällen ;)





Fredagsmys

Oj nu var det ett tag sen jag bloggade har väll haft annat för mig på lovet i guess!
Ikväll har jag julia och pernille varit hos erik med erik amanda elias & alexander, vi kollade film ( ett tag) men sen stängde vi av den det blev lite väll lång tråkigt plus att alla förutom jag var trötta.Elias och julia alltså julia lyngfelt somnade faktiskt till och med:O
Nu ligger jag och julia i min säng och ska typ kolla film eller något. nice√


Gammal bild på mig och filip från typ i sommras som jag hittade på min dator , vackert !




RSS 2.0